Com aconseguir subscriptors a Youtube gratis?

Aconseguir més subscriptors a YouTube gratis és la millor manera de maximitzar el teu abast orgànic en el segon lloc web més gran del món.

Si el teu objectiu és guanyar diners a YouTube, llavors tenir subscriptors és fonamental, ja que té avantatges que pots aprofitar, com obtenir ingressos de publicitat.

A part d’ajudar-te a guanyar diners, els subscriptors de YouTube augmenten el nombre de reproduccions, el temps de visualització i la interacció. Tots aquests senyals importants per l’algoritme de YouTube i una indicació que el que s’està fent, funciona.

Aquestes són 15 maneres d’aconseguir subscriptors a YouTube de forma gratuïta:
  1. Demana als teus espectadors que se subscriguin: Fer un recordatori ràpid al final d’un vídeo, incentivant que els usuaris se subscriguin facilita que la gent segueixi el contingut. Demana la subscripció només després d’haver proporcionat informació nova i útil.
  2. Finalitza el teu vídeo anunciant en què treballaràs a continuació: Promociona el teu pròxim vídeo i explica per què no se’l poden perdre, ja que és la forma més orgànica d’animar a la gent a subscriure’s.
  3. Verifica el teu compte de Google: Per pujar contingut de més de 15 minuts, hauràs de verificar el teu compte.
  4. Interactua amb el teu públic: Respon comentaris, segueix altres canals… En definitiva, crea una comunitat.
  5. Crea un branding efectiu: El branding dels canals és una manera important que els espectadors sàpiguen qui ets i què poden esperar del teu canal.
  6. Personalitza els teus vídeos destacats. La configuració de YouTube permet aprofitar al màxim l’espai per vídeos destacats en la part superior de la pàgina del teu canal
  7. Marca les miniatures dels teus vídeos. La portada dels teus vídeos és la teva primera i millor oportunitat per persuadir a algú perquè faci clic al teu vídeo (a part del títol).
  8. Utilitza eines de subscripció de Youtube. La mateixa plataforma t’ofereix diverses eines integrades que t’ajuden a convertir als espectadors de vídeos en subscriptors del canal.
  9. Llistes de reproducció: Pensa en llistes de reproducció per augmentar el temps de visualització del teu canal de YouTube.
  10. Mostra el teu contingut estratègicament a la pàgina del teu canal.
  11. Publica segons un calendari coherent 3 o 4 vegades a la setmana.
  12. Porta a la teva audiència d’altres plataformes al teu canal de Youtube.
  13. Investiga les paraules clau per a títols, descripcions i hashtags.
  14. Col·labora amb altres creadors.
umbrella

Comentaris Recents

Els comentaris estan tancats.